További 15 termék További 38 termék További 6 termék További 87 termék További 5 termék További 2 termék További 18 termék További 20 termék További 2 termék További 631 termék További 14 termék További 133 termék
  JHS Moonshine V2

  JHS Moonshine V2


  94.000 Ft

  4-8 napon belül átvehető

  Technikai paraméterek

  overdrive

  Olyan overdrive-ot keresel, amely nem tranpszarens, hanem saját karakterét adja a hangzásodhoz? Akkor a Moonshine V2 biztos, hogy érdekelni fog. A Moonshine V2 overdrive egy egyedi és jelentősen átdolgozott változata a világ leghíresebb overdrive pedáljának, amit egy kis zöld házba építettek. A blues, a rock, az ország, a jazz, és még a hardcore / metal játékosok is megtalálhatják benne azt az eszközt, amivel a egyedülálló közép/ mély torzítást tudnak kialakítani.

  A V2 verzió a klasszikus háromgomb szabályzó mellé egy negyedik "Clean" potit is kapott, amivel az eredi tiszta jelet lehet visszakeverni a torzított jel mellé. Ezen felül a kétállású kapcsolóval választhatunk: a low-gain állásban az erősítőkre jellemző finom crunchos torzítást kapunk, sőt alacsony gain állásban akár boosterként is használhatunk. A másik állásban a túlvezérelt-szaturált erősítő torzításához hasonló hangokat tekerhetünk ki. 

  Más izgalmas termékeink

  JHS 3 Series Screamer


  48.000 Ft

  {stock_text}
  JHS PG-14


  96.600 Ft

  {stock_text}
  JHS AT+


  99.000 Ft

  {stock_text}

  Instagram