További 15 termék További 38 termék További 6 termék További 87 termék További 5 termék További 2 termék További 18 termék További 20 termék További 2 termék További 631 termék További 14 termék További 133 termék

  ÁSZF

   Felhasználási feltételek

   Céginformációk:

       •    cégnév: Selectguitars Kft.
       •    székhely: 1136 Budapest, Tátra u 5/a.
       •    cégjegyzékszám: 01-09-171483
       •    adószám: 24313241-2-41
       •    elektronikus elérhetőség: info@selectguitars.eu
       •    telefonszám: 06 70 551 0000
       •    cég képviselője: Bornyák Adorján

   Az alábbi Vásárlási Feltételek érinthetik az Ön törvényes jogait. A vásárlás előtt gondosan olvassa el az itt foglaltakat.

   Általános rész:


   A megrendelések feladása a Webáruházba kizárólag elektronikus úton lehetséges, az Interneten keresztül.

   A megrendeléskor hozzánk kerülő személyes adatokat a szerződés teljesítése, és feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Az adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el!

   Az áruházban feltüntetett árak érvényes fogyasztói árak. Amennyiben azonban technikai hiba miatt téves ár jelenik meg az áruházban, az áru elküldése előtt egyeztetés végett telefonon vagy e-mail-ben megkeressük Önt, majd csak ezután teljesítjük a megrendelést.

   Megrendelés:


   A termékek megrendelése egyszerű, de ennek ellenére mindkettőnk érdekében légy rendkívül figyelmes.

   A kívánt cikk kiválasztása.
   Szállítási cím és fizetési mód kiválasztása.
   Személyes adatok megadása. A csillaggal jelölt adatok megadása kötelező.
   A megadott adatok ellenőrzése.
   A megrendelés elküldése.

   A megrendelés leadásakor megadott emailcímet felvesszük hírlevél adatbázisunkba. 

   Visszaigazolás:

   A megrendelést pár percen belül e-mailben visszaigazoljuk. Legkésőbb 1-2 napon belül jelezzük a szállítás pontos időpontját, illetve a szállítással vagy átvétellel kapcsolatos további tudnivalókat.
   Kiszállítás esetén további e-mailt küldünk a csomag feladását követően!

   Fizetési feltételek:

   A megrendelt áruk kifizetése történhet utánvéttel vagy banki előre utalással..

   Szállítás:

   Magyarország területén belül MPL vagy Foxpost automata szolgáltatással történik. A szállítási idő Magyarország területén belül 1-2 munkanap. Abban az esetben, ha valamelyik rendelt termék nem szállítható azonal vagy kérdés merül fel azzal kapcsolatban, akkor azt jelezzük email-ben vagy telefonon keresztül a megrendelő felé.

   Használt termékek esetében szállítást csak különleges feltételekkel biztosítunk. A használt termékeket elsősorban bemutatótermünkben lehet megtekinteni, kipróbálni és átvenni. Amennyiben erre nem adódik lehetőséged, akkor kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a szállítás megszervezése végett. Kiemeljük, hogy használt hangszerek esetében nem biztosítunk visszavételt. 

   Átvétel és csomagolás:

   A csomagot kézbesítéskor a kézbesítő jelenlétében vizsgáld meg. A csomagban a megrendelt árucikket találod, a számlát minden esetben elektronikusan küljdük.

   FONTOS! A termék csomagolását kíméld meg kibontásnál! Így nagyban leegyszerűsítheted a folyamatot, ha véletlen nem passzol a termék, és visszaküldésre kerül! A termékeket kizárólag az eredeti állapotban lévő csomagolásukban vesszük vissza!

   Árak:

   A megrendeléseket a megrendelés pillanatában érvényes (és általunk visszaigazolt) áron teljesítjük.
   Az árak fogyasztói árak, és tartalmazzák a 27%-os forgalmi adót.
   Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

   Visszavételi garancia:

   Megrendelésnél légy figyelmes! Akkor rendeld meg a kiválasztott árucikket, ha meggyőződtél róla, hogy az minden tekintetben megfelel igényeidnek! Ha nem vagy biztos a dolgodban küldj e-mailt vagy telefonálj!

   Megrendelés során élhetsz a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogoddal. Azért, hogy biztonsággal rendelhess minden árucikkre, amely valamilyen okból nem nyerte el tetszésedet, visszavételi garanciát nyújtunk, ennek feltételei a következők:
   az áru átvételtől számítva 14 napnál nem telt el több,
   az eredeti dokumentumok (számla, jótállási jegy, stb.) megléte,
   az áru sértetlensége, tartozékaival saját dobozába visszacsomagolt legyen (kivételt képez ez alól a meghibásodott termék).

   Használt termékek esetében nem áll módunkban visszavételi garanciát biztosítani. Használt termékeink vásárlás előtt megtekinthető, kipróbálható a bemutatótermünkben. Amennyiben szállítási opció mellett döntesz, azzal lemondtál a termék kipróbálásáról. Használt termék esetében kérjük, hogy személyesen vedd át a terméket. Természetesen kérésre örömmel küldjük futárral is. Köszönjük megértésedet.

   Visszaküldés menete:

   az árut rakd vissza az eredeti csomagolásába,
   gondosan csomagold be az árucikket,
   a terméket valamilyen nyomkövetéssel ellátott futárszolgáltatással juttasd vissza hozzánk

   Figyelem! Utánvéttel visszaküldött árut nem áll módunkban átvenni!

   Visszautalt összegből eladó levonja a fizetéssel kapcsolatosan felmerült tranzakciós költségeket. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket (oda és visszaszállítás költsége) abban az esetben is, ha a kiszállításért nem kellett fizetnie.
   Az áru személyes cseréjére előzetes egyeztetés után van lehetőség. További felvilágosítás, ide kapcsolódó kérés, kérdés és probléma esetén küldj e-mailt info@selectguitars.eu.

   Jótállás, szavatosság

   Az általunk forgalmazott árucikkek szavatossági és jótállási feltételeire a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) számú Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

   Új termékek esetében a szavatosság elsősorban a meghibásodó alkatrészekre valamint hibásan elvégzett gyári összeszerelésre vonatkozik. 

   Szavatosság nem vonatkozik azon esetekre, amelyek:

   • elhasználódásból fakadó funkciócsökkenés

   • nem megfelelő karbantartásból adódó sérülések

   • nem megfelelő használatból adódó meghibásodás

   • önálló hibajavításból fakadó károsodás

   • időjárási és páratartalomváltozás miatt károsodások

   Alkatrészek esetében a számla egyben jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk.