További 38 termék További 6 termék További 88 termék További 5 termék További 2 termék További 18 termék További 21 termék További 628 termék További 16 termék További 119 termék
Cornerstone Colosseum

Cornerstone Colosseum


142.000 Ft

4-8 napon belül átvehető

Technikai paraméterek

Üdvözöljük az első közösségi pedált.
 
A Colosseum a Cornerstone követői és a Cornerstone Közösség támogatói körében végzett közvélemény-kutatások eredménye. Hihetetlenül büszkék vagyunk arra, hogy bemutathatjuk ezt a pedált, amelynek tervezésében az felhasználók nagy szerepet játszottak.
 
Szóval, mi is ez?
Ez egy kettős overdrive pedál, amely a Blues Breaker és a Klon áramkörök értelmezésén alapul. Bár az eredeti pedálokat használtam, hogy pontos hangzásbeli referenciát kapjak (még egy eredeti Klon is), a Colosseum végeredménye egy egyedi pedál.
 
A Blues Breaker áramkör egy másik szinten:
A BB oldalán nincs clipping dióda: felejtsük el a klasszikus BB-t érintő gyakori "problémákat", mint például az alacsony hangerő és a sötét hangszín. A clipping diódák eltávolítása megoldja ezeket.
Hozzáadtam a Gladioból átvett "signature" Clean szabályzónkat is, hogy az overdriven jel tetejére a tiszta hangzást is hozzáadjuk a nagyobb tonális sokoldalúság érdekében.
 
Az új Klon varázslatos:
A Klon oldala nagyjából ugyanaz maradt, kivéve egy fontos részletet: a klipkeverőt.
Mindannyian tudjuk, hogy a Klon elég jó hírnevet épített két "mitikus" 1N34A germánium dióda köré. Továbbra is ezeket használjuk, mindegyiket megmérjük, és kiválasztjuk a megfelelő értékű előfeszültséggel rendelkezőket, de... kiegészítve egy pár kézzel kiválasztott szilíciumdiódával. Ezzel a keverési funkcióval a hangzásbeli rugalmasság széles skálája, egy teljesen új ízű Klon áll a lábad előtt, miközben az eredeti hangzását is képes vagy hasznosítani.
 
Looper szerelmesei egyesüljetek!
A hátulján 4 csatlakozó van, hogy a pedál mindkét oldalát csatlakoztathasd kedvenc looperedhez. Az oldalakat egymástól függetlenül is használhatod, vagy bármilyen más pedált be tudsz tenni közéjük.
 
Még valami?
Egy kis billenőkapcsolóval nagyon egyszerűen megváltoztathatod a két csatorna sorrendjét a rengeteg hangszínvariációhoz!

 

Cornerstone Colosseum

Más izgalmas termékeink

Lovepedal Les Lius


97.000 Ft

{stock_text}

Instagram