További 15 termék További 38 termék További 6 termék További 87 termék További 5 termék További 2 termék További 18 termék További 20 termék További 2 termék További 631 termék További 14 termék További 133 termék
  Origin Effects Cali76 Compact Bass MKII
  Origin Effects Cali76 Compact Bass MKII
  Origin Effects Cali76 Compact Bass MKII

  Origin Effects Cali76 Compact Bass MKII


  148.000 Ft

  Azonnal átvehető

  Technikai paraméterek

  A basszusra optimalizált stúdió minőségű kompresszor
  A Cali76 Bass Compressor egy stúdió minőségű kompresszor pedál, amelyet a világhírű Urei® 1176® stúdió kompresszor ihletett, amelyet az 1960-as évek óta a legnagyobb stúdiófelvételeken hallottunk. A Cali76 Bass Compressor kompromisszumok nélküli, teljesen analóg áramkört használ, hogy ezeket a jellegzetes, ultragyors FET kompressziós hangokat elérhetővé tegye a modern gitárosok számára. 
  A Cali76 kompresszorok hosszú sorának legújabb tagja, a Cali76 Bass Compressor teljes stúdió-stílusú vezérlőkészlettel, DRY gombbal a párhuzamos kompresszióhoz és továbbfejlesztett sidechainnel rendelkezik, amely megfelel a keresett "nagy formátumú" Cali76 válaszának - a pedál, amely 2012-ben felhelyezte az Origin Effects-t a térképre. 
  A 10 LED-es erősítéscsökkentés-mérővel, pedalboard-barát házzal és a belsőleg megnövelt feszültségnek köszönhető hatalmas headroommal a Cali76 Bass Compressor a világ legjobb kompresszorpedáljainak gyártásában szerzett több mint egy évtizedes tapasztalatunk csúcspontját jelenti. 
  JELLEMZŐK:
  • Teljesen analóg jelút
  • Ultragyors FET kompresszió
  • 1176® ihlette áramkör
  • Dedikált Attack, Release és Ratio szabályozók
  • Dry Blend vezérlő a párhuzamos tömörítéshez
  • 10 LED-es oszlopdiagram erősítéscsökkentési mérő
  • Belsőleg 24V-ra emelt feszültség a nagy fejterjedelem érdekében
  • Basszusra optimalizált, line-szintű jelekkel kompatibilis
  • Javított dinamikus válasz a nagy formátumú Cali76-nak megfelelően
  • Kiváló minőségű pufferelt bypass
  • Mindenütt prémium alkatrészek
  • Angliában tervezték és gyártották
  A DETAILS:
  Semmi sem közelíti meg egy nagyszerű, teljesen analóg FET kompresszor ultragyors válaszát. A karakter és a tisztaság tökéletes egyensúlyával, valamint a stúdió stílusú vezérlők teljes készletével ez a pedál azt a stúdió minőségű kompressziót szolgálja ki, amelyre az Origin Effects hírnevét építette. Sőt, a Cali76 Bass Compressor oldalláncát úgy hangolták, hogy megfeleljen a ritka és kívánatos "nagy formátumú" Cali76 2012-es Cali76-nak, ami még több ütést és tisztaságot biztosít. 
  Nem lenne modern kompresszor pedál DRY szabályzó nélkül, amely lehetővé teszi a párhuzamos kompresszió elérését mindenféle extra felszerelés nélkül. A párhuzamos kompresszió egy népszerű stúdiótechnika, amely az erős tömörítést a száraz jel természetes dinamikájával keveri. A Cali76 Bass Compressor DRY szabályzója lehetővé teszi, hogy ezt a pedáltábládon megtehesd, így elérve a jelenlét, a fenntartás és az artikuláció tökéletes keverékét. 
  A nagy kompressziónak nagy fejteret kell biztosítania, és ez a pedál bőven rendelkezik. A feszültségek belsőleg 24V-ra vannak emelve egy szabványos 9VDC tápegységről. A Cali76 Bass Compressor kristálytiszta marad bárhol a jelláncban, és képes kezelni a billentyűzetek és a stúdió külső eszközök vonalszintű jeleit. Szüksége van a kompresszorára, hogy megossza a pedálfal és az otthoni stúdió feladatait? Nem probléma! 
  Bízzon a fülében, de bízzon a mérőműszereiben is! A 10 LED-es erősítéscsökkentés-mérő pontos vizuális jelzést ad arról, hogy a pedál mennyit és milyen gyorsan kompresszál. A kompakt, csiszolt rozsdamentes házban elhelyezett és az Egyesült Királyságban prémium minőségű alkatrészekből készült Cali76 Bass Compressor a stúdiókompresszió hangzását, sokoldalúságát és kifinomultságát közvetlenül a lábad elé helyezi.  

   

  Origin Effects Cali76 Compact Bass MKII

  Más izgalmas termékeink

  Keeley Bassist


  99.000 Ft

  {stock_text}

  Instagram