További 43 termék További 6 termék További 88 termék További 5 termék További 2 termék További 18 termék További 21 termék További 621 termék További 7 termék További 118 termék
JHS Morning Glory V4

JHS Morning Glory V4


93.000 Ft

Azonnal átvehető

Technikai paraméterek

overdrive

Kezdjük azzal a Morning Glory bemutatását, hogy a 2009-es piacra kerülés óta a JHS legnépszerűbb és legtöbbet díjazott pedálja, ha úgy tetszik a zászlóshajó. A pedál létrehozásánál azt volt a cél, hogy a gitárod és az erősítőd hangját a leginkább megőrizva adjon overdrive-ot. A JHS tervezői mindenképpen el akarták kerülni, hogy a középtartomány ne kapjon semmilyen jellegzetes modósítást, amennyire ez a Tubescreamer jellegű pedálokra ez jellemző. Bár a transzparens szó talán kissé elcsépelt, mégis ez írja le legjobban a Morning Glory-t. A Volume, Drive és Tone szabályzók mellett a V4-es verzió kapott egy gain kapcsolót, amivel még nagyobb fokozatba tudunk kapcsolni, vagyis boostolhatunk. A Tone szabályzó valójában egy high-pass szűrő, vagyis jobbra tekerve egyre fényesebb hangot kapunk. Ez azért fontos, mert a Drive emélésével egyre több magas tónus jelenik meg a hangképben.

 

A két gain állás között nemcsak a pedálon lévő mini kapcsolóval tudunk váltani, hanem egy külön beszerzhető lábkapcsolóval is. Ezen túlmenően az oldalán van egy Hi-Cut kapcsoló, amivel az alapvetően fényes hangú gitárokhoz vagy erősítőkhöz illeszthető az effekt.

Más izgalmas termékeink

JHS PG-14


100.900 Ft

{stock_text}
JHS Moonshine V2


106.500 Ft

{stock_text}
JHS Sweet Tea V3


149.000 Ft

{stock_text}

Instagram