További 8 termék További 17 termék További 350 termék További 9 termék További 19 termék További 43 termék
Catalinbread SFT

Catalinbread SFT


71.000 Ft

Készleten

Technikai paraméterek

Ampeg stílusú overdrive pedál

A Catalinbread célja az SFT megalkotásával az volt, hogy megalkossa a legjobb bass pedált, ami egyaránt jól szól gitárral is. Kiindulásként a 60-as évek vége, 70-es évek eleje hangzást választottuk, de a tervezés közben rájöttünk, milyen jó lenne, ha a modern (érted drop hangolások) hangok is jól megszólalhassanak.

A GAIN és VOLUME szabályozók megszokott módon befolyásolják a hangzást.

A BASS és TREBLE a hangszínszabályzás külön tanulmány ezen a pedálon. Tekerd ki a magas és mély szabályzókat, ezzel a középfrekvenciákat tudod elnyomni. Vedd vissza mindkettőt, emelj a hangerőn, máris kiemelted a közepet. Hagyd békén a magasat, vegyél vissza a mélyből, így lefelé toltad a középvágás frekvenciáját. Emeld a basszust 12 óra felé, és máris fokozod a középtartományt is, ami nagyon jól szól együtt torzított erősítőkkel.

Az SFT pedál legújabb verziója kapot egy kis kapcsolót, amellyel  STONES és STONER üzmemód közül tudunk választani. A STONES üzemmód az eredeti kifinomult SFT hangzást adja, a nem tiszta de nem is torz erősítőét. STONER üzemmódba állva, egy nyers, hi-gain hangot kapunk.

Pareméterek:

  • 9-18V táp, vagy 9V elem
  • 4mA áramfelvétel
  • True Bypass 

Instagram