További 8 termék További 17 termék További 350 termék További 9 termék További 19 termék További 43 termék
Fulltone Fulldrive 2 MOSFET

Fulltone Fulldrive 2 MOSFET


0 Ft

Készleten

Technikai paraméterek

A Fulldrive2 gyönyörú fémházában egy páratlan, kétcsatornás overdrive pedál lakozik. Az "overdrive" módban a tiszta boost-tól, a kompreszió mentes alacsony-közepes gainú overdrive hangzásig bezárólag működik. A pedál kiválóan megőrzi a gitárunk saját hangkarakterét. A "Boost" üzemmódban közepes-magas gainű, hegedű-szerű hangkitartást képes előállítani.

2007-ben a Fulldrive 2 a legjobban fogyó butik pedál volt, számtalan pedálra költözött fel és hozzú éveken át szolgálta/szolgálja gitárosát.

Az egyik mini kapcsolóval választhatunk a "Vintage" és "FM" üzmemód között. A Vintage üzemmódban határozott középtartományt kapunk, amely kiválóan alkalmas a gitár hangjának kiemelésére a zenekai mixbő. "FM" (flat-mids) inkább természetességével, transperanciájával tűnik fel, amely például rendkívól jó társra le a Stratocaster nyaki pickupjával.

A másik mini kapcsolóvan a torzítási üzemmódok között választhatunk: Normal vagy MOSFET. Normál üzemmódban a drive hangunk még finomabb, még nyitottabb lesz, cseppet sem érezzük azt, hogy "takaró alól" szólna.

Mint minden FullTone pedált, a FullDrive-ot is, a Fulltone által kifejlesztett, rendkívül hosszú élető potméterekkel szerelték fel, "kattanatás"-mentes kapcsolókkal rendelkezik.

Instagram