További 39 termék További 6 termék További 98 termék További 8 termék További 2 termék További 17 termék További 21 termék További 585 termék További 108 termék
Z. Vex Fuzz Factory (Vexter)
Z. Vex Fuzz Factory (Vexter)

Z. Vex Fuzz Factory (Vexter)


82.000 Ft

Azonnal átvehető

Technikai paraméterek

fuzz

A Z. Vex VEXTER sorozata műszakilag azonos a kézzel festett pedálokkal, ugyanakkor a gépi festés miatt kedvezőbb árú termékekről van szó.

A Fuzz Factory a 60-as években gyártott, de soha nem használt (New-Old Stock, NOS) germánium tranzisztotorkból készült fuzz pedál. Eredeti tervezésről van szó, amely nem más fuzzokon alapul. A pedál öt szabályzóval rendelkezik, amellyekkel saját személyes fuzz hangodat tudod kialakítani.

Volume: kimeneti jelszint
Gate: zajszűrés, jobbra tekerve eltüntei a magas, sípoló frekvenciákat, vagy ha szereted a feedback-et, akkor tekerd balra
Compress: balra tekerve megnő a fuzzunk attakja, jobbra pedig puhább lesz
Drive: a torzítás mennyiségét szabályozhatjuk, de a többi szabályzóval együtt a feedback frekvenciát is befolyásolja
Stability: leginkább teljesen kitekerve használjuk, középállás alatt a fuzzunk nagyon összemosott lesz

A gyártó elmondása alapján a szabályzók leginkább azokat a paraméterekre hatnak, amelyek a jelentés mögött vannak, de senki ne kérje számon őt ha mást is tapasztal. Minden poti hat a belső jelszintekre és bias-okra, így komplex hatásuk van.

A pedál áramfelvétele meglepően alacsony (3 mA), így elemről nagyon sokáig lehet üzemeltetni. Összehasonlításképpen egy Tube Screamer 40mA-t vesz fel.

A gyártó oldalán van néhány beállítás amit mindenképpen érdemes kipróbálni:

http://www.zvex.com/fuzz.html

Z. Vex Fuzz Factory (Vexter)

Más izgalmas termékeink

Z. Vex Mastotron


59.000 Ft

{stock_text}

Instagram