További 15 termék További 38 termék További 6 termék További 88 termék További 5 termék További 2 termék További 18 termék További 20 termék További 631 termék További 16 termék További 133 termék

Walrus Audio Mako Series R1

148.000 Ft
108.780 Ft

Szállítás alatt, kérjük érdeklődj

Technikai paraméterek

A különeges Analog Devices Sharc processzorra építve az R1 egy rendkívül erős és sokoldalú multifunkciós reverb, amely hat testreszabott, stúdióminőségű programmal gyorsan képes a kis intim szobahangoktól a kísérleti eufória masszív mosásáig terjedni: Spring, Hall, Plate, BFR, RFRCT (Refract) és Air. Minden program hangolható, finomhangolható, majd elmenthető a kilenc fedélzeti előbeállítás egyikébe. Az R1 büszkélkedhet a hangerő duzzasztás effektgombon keresztül elérhető hangerő duzzasztás effekttel, amely bármelyik programra alkalmazható. Sustain, reteszelő pillanatnyi funkciók, sztereó be- és kimenet, MIDI-vezérlés és akár kilenc fedélzeti preset (128 MIDI-n keresztül) is megtalálható az R1 kis alapterületén.
 
A Slö és a Fathom reverbek rajongói felismerik az X gombot, és tudják, hogy rengeteg csodálatos bájt visz minden egyes programba, amellyel kölcsönhatásba lép. Az R1 ugyanazt a varázslatot alkalmazza, és továbbra is meg fogja lepni és el fogja gyönyörködtetni az alkotókat. Mindegyik program bőven rendelkezik a maga pimaszságával, hogy önmagában is megállja a helyét, de a felfedezők olyan hozzáadott funkciókat találnak, mint a grit, a diffúzió, a finom fordított késleltetés és a légies suttogás, attól függően, hogy melyik programban vannak, ami garantálja, hogy a művészek az éjszaka minden órájában alkotnak.
Walrus Audio Mako Series R1

Más izgalmas termékeink

Gamechanger Audio MOD Reverb


117.000 Ft

{stock_text}
Pigtronix Cosmosis


83.000 Ft

{stock_text}
Death by Audio Rooms


191.000 Ft

{stock_text}

Instagram