További 15 termék További 38 termék További 6 termék További 87 termék További 5 termék További 2 termék További 18 termék További 20 termék További 2 termék További 631 termék További 14 termék További 133 termék
  Vemuram Jan Ray

  Vemuram Jan Ray


  171.000 Ft

  Azonnal átvehető

  Technikai paraméterek

  A Vemuram egy japán manufaktúra, amely csúcsra vitte a butik pedálgyártást. A pedál építése során a minőségi alkatrészek közül is csak a legjobbakat használják.

   

  A Vemuram Jan Ray alapvetően egy Blackface Fender erősítő pedál formában. 4 egyszerű potmétert kapott: mély, magas, hangerő és az gain. A házon belül is van mégegy szabályozó, amivel finomhangolható a gain a saját ízlésednek megfelelően. Ha kedveled a '65 Deluxe Reverb vagy '65 Twin erősítőket, akkor nagyon fogod szeretni a Jan Ray-t. A pedál nagyszerűen működik tiszta erősítővel és de egyedülálló hangokat produkál egy meghajtott erősítővel is, legyen szó vastag akkordokról vagy szóló hangzásról. A Jan Ray nem a középtartományban erős, nem úgy hangzik, mint egy Klon, TS9 vagy hasonló - csupán egy tiszta vagy meghajtott Fender erősítő hangját kapod benne. Ha szereted ez a világot, akkor ez a pedál a kedveced lesz.

   

  Jan Ray felhasználók:

  MIchael Landau
  Doyle Bramhall II
  Matt Schofield
  Tomo Fujita
  Scott Henderson
  Wayne Krantz

  Vemuram Jan Ray

  Más izgalmas termékeink

  Jackson Audio Golden Boy


  137.000 Ft

  {stock_text}
  J. Rockett Archer


  83.000 Ft

  {stock_text}
  Lovepedal AMP11


  120.000 Ft

  {stock_text}

  Instagram