Earthquaker Devices Palisades

Earthquaker Devices Palisades


96.000 Ft

Készleten

Technikai paraméterek

dupla overdrive + boost 

Az Earthquaker Devices alapítója sok-sok évvel ezelőtt megfogadta, hogy sohasem fog tubescream alapú overdrive pedált építeni, mert az ilyen típusú pedálokból rettenetes túlkínálat mutatkozik. Nos akkora nyomás volt rajta, hogy az EQD-nak is legyen ilyen pedálja, hogy végül beadta a derekát. A végeredmény a Palasides.

A Palisades tubescreamer magra épített rendkívül sokrétű és praktikus pedál. Kezdődik ott, hogy kapcsolható GainA és GainB csatornája van, vagyis két külön drive fokozatot tudunk rajta beállítani. Hovatovább mindkét csatornára további boostot is lehet kapcsolni. Olyan mintha négy tubescreamer pedálunk lenne a boardon. És ez még csak a kezdet.

Ami még izgalmasabbá teszi a pedált az a két forgókapcsoló. Voice: ami a torzítási körben lévő diódák típusát változtatja. Bandwidth: a torzítás frekceniatartományát állíthatjuk a vékony/enyhe fokozattól a vastag/crunchos határig.

Ezen felül kapott még a pedál egy normál/bright kapcsolót, valamint egy bemeneti buffert is. Míg az előbbi a klasszikus csilingelő hangzást nyújta, addig a bemeneti buffer feszesebb/fényesebb hangot ad bekapcsolt állapotban, kikapcsolva pedig melegebb hang lesz az eredmény.

A tervező szerint nincs olyan közép-kiemelős drive, amit ne tudna a Palisades lemosni bárki pedálboardjáról.

A pedál 9V tápról üzemeltethető.

Earthquaker Devices Palisades

Más izgalmas termékeink

Instagram