További 3 termék További 22 termék További 171 termék További 3 termék További 3 termék További 14 termék
  Lovepedal Bonetender

  Lovepedal Bonetender

  61.000 Ft

  Készleten

  Technikai paraméterek

  fuzz

  A Bonetender egy germánium alapú, MK II  fuzz stílusú fuzz pedál, amit eredetileg a Solasound, Colorsound és VOX cégek gyártottak a 60-as években. Alacsonyabb gain állásban krémes boost hangzást kapunk, a régi Maestro FZ-1-hez hasonlót, kitekerve pedig a Big Muff óriási hullámzását adja vissza.

  A végtelen sustain mellett is fókuszált, érthető hangzást nyújtó pedál.

  Méltó emléket állít Jimmy Page, Jeff Beck és Mick Ronson 60-es évekbeli gitársoundjának.

  Mini méretű pedál, Gain és Level szabályzók, 9V-os tápellátás.

   

  Gábor Andris (Ozone Mama) és a Lovepedal Bonetender találkozása:

  "A SelectGuitars jóvoltából volt szerencsém kipróbálni a Lovepedal Bonetender legújabb fuzz-pedálját. Ez a pedál a micro-szériából, mint ahogy a nevéből is sejthetjük a Sola Sound Tone Bender MKII fuzz hangját hozza rendkívül meggyőzően. Jó pár fuzz átfutott már a kezeim között (VOX Tone Bender, Sovtek Big Muff, Earthquaker Devices, Fulltone, Basic Audio, Plum Crazy, MXR, Roger Mayer, stb..,) így elmondhatom, hogy ez a kis doboz valóban hozza a Page/Beck-féle MkII ToneBender hangot. A gyártó ezt a szilicium-tranzisztoros dobozt megépítette tesztként OC81D germánium-tranyóval is, nem volt hangbeli különbség.. Annyi - szerintem elhanyagolható - hiányossága van a Bonetender pedálnak, hogy nincs „tone” poti, csak „gain” meg „level”, viszont a kettő összekeverésével a „tone” fölöslegessé válik, mert nagyon autentikus fuzz hangot produkálhatunk vele és az eszköz szinte teljesen zajmentes, kiszól a zenében és ahogy vesszük lejjebb a gitárunk hangerő potiját, úgy találhatjuk meg azt a pontot, ahol a legkellemesebb lesz a torzítás textúrája. Hatalmas előnye, hogy hagyományos Boss-típusú 9V DC adapterről működik, ellentétben a kényes germánium fuzzok csak elemről történő, vagy speciális pozitív polaritású táp használatával.
  Bárki, aki elérhető, autentikus tone bender fuzz hangot szeretne és elege van a keresgélésből, annak csak ajánlani tudom a Lovepedal Bonetender fuzz-t, kis méretének köszönhetően még egy zsúfoltabb pedál-boardon is elfér.
  "

  Más izgalmas termékeink

  Instagram