További 5 termék További 32 termék További 15 termék További 290 termék További 1 termék További 9 termék További 22 termék
VooDoo Lab Superfuzz

VooDoo Lab Superfuzz


49.000 Ft

Rendelhető

Technikai paraméterek

fuzz

Az elektromos gitárhangzás szempontjából talán a 60-as évek a leginkább meghatározó időszak, sok űttörőnek számító találmányból mára klasszikus, sokak által áhított termék látott akkor napvilágot. A fuzz hangzás mai napig talán a legmeghatározóbb effekt lett, amit minden új gitárosgeneráció a saját hangzásvilágába el tudott és el tud helyezni. A VooDoo Lab is felismerte ezt, és a SUPERFUZZ tervezése során 1968-ig nyúltak vissza, a Jordan Bosstone effektpedálját vették alapul, amit aztán kiegészítettek egy különleges tone és "resonance" áramkörrel. Céljuk volt hogy mégjobban kitágítsák az elérhető effekt tartományt.

 

A Tone szabályzóval a közép és mély tartományt lehet finomhangolni, az középtónus teljes elnyomásától a rekedtes, bluesos határozott hangzásig.

A Resonance szabályzó tulajdonképpen egy al-harmonikus kimelő, amivel a fuzz pedálokra egyáltalán nem jellemző agresszív mély tónussal színezhető az effektezett jel.

Instagram

UNDEFINED TEMPLATE: plugins / google_analytics_gtag