További 15 termék További 38 termék További 6 termék További 87 termék További 5 termék További 2 termék További 18 termék További 20 termék További 2 termék További 631 termék További 14 termék További 133 termék
  Origin Effects Cali76 FET Compressor
  Origin Effects Cali76 FET Compressor

  Origin Effects Cali76 FET Compressor


  151.000 Ft

  Azonnal átvehető

  Technikai paraméterek

  A stúdió kompresszorok etalonja
  A Cali76 FET Compressor egy stúdió minőségű kompresszor pedál, amelyet a világhírű Urei® 1176® stúdió kompresszor ihletett, amelyet az 1960-as évek óta a legnagyobb stúdiófelvételeken hallottunk. A Cali76 FET Compressor kompromisszumok nélküli, teljesen analóg áramkört használ, hogy ezeket a jellegzetes, ultragyors FET kompressziós hangokat elérhetővé tegye a modern gitárosok számára.
  A Cali76 FET Compressor a Cali76 kompresszorok hosszú sorának legújabb tagja, a Cali76 FET Compressor teljes stúdió-stílusú vezérlőkészlettel rendelkezik, egy DRY gombbal a párhuzamos kompresszióhoz és egy továbbfejlesztett sidechainnel, amely megfelel a keresett "nagy formátumú" Cali76 válaszának - a pedál, amely 2012-ben felhelyezte az Origin Effects-t a térképre.
  A Cali76 FET Compressor 10 LED-es erősítéscsökkentés-mérővel, pedalboard-barát házzal és a belsőleg megnövelt feszültségnek köszönhető hatalmas headroommal a világ legjobb kompresszorpedáljainak gyártásában szerzett több mint egy évtizedes tapasztalatunk csúcspontját jelenti.
  JELLEMZŐK LISTÁJA:
  • Teljesen analóg jelút 
  • Ultragyors FET kompresszió 
  • 1176® ihlette áramkör 
  • Dedikált Attack, Release és Ratio szabályozók 
  • Dry Blend vezérlő a párhuzamos tömörítéshez 
  • 10 LED-es oszlopdiagram erősítéscsökkentési mérő 
  • Belsőleg 24V-ra emelt feszültség a nagy fejterjedelem érdekében 
  • Gitárra optimalizálva, kompatibilis vonalszintű jelekkel is 
  • Javított dinamikus válasz a nagy formátumú Cali76-nak megfelelően 
  • Kiváló minőségű pufferelt bypass 
  • Prémium alkatrészek mindenütt 
  • Angliában tervezték és gyártották 
  A részletek
  Semmi sem közelíti meg egy nagyszerű, teljesen analóg FET kompresszor ultragyors válaszát. A karakter és a tisztaság tökéletes egyensúlyával, valamint a stúdió stílusú vezérlők teljes készletével ez a pedál biztosítja azt a stúdió minőségű kompressziót, amelyre az Origin Effects hírnevét építette. Sőt, a Cali76 FET Compressor oldalláncát úgy hangoltuk, hogy megfeleljen a ritka és áhított 2012-es "nagy formátumú" Cali76-nak, ami még nagyobb ütőerőt és tisztaságot biztosít. 
  Nem lenne modern kompresszorpedál DRY szabályzó nélkül, amely lehetővé teszi a párhuzamos kompresszió elérését mindenféle extra felszerelés nélkül. A párhuzamos kompresszió egy népszerű stúdiótechnika, amely az erős tömörítést a száraz jel természetes dinamikájával ötvözi. A Cali76 FET Compressor DRY szabályzója lehetővé teszi, hogy ezt a pedálpadon is megtehesse, így a jelenlét, a fenntartás és az artikuláció tökéletes keverékét kapja. 
  A nagy kompressziónak nagy fejteret kell biztosítania, és ez a pedál bőven rendelkezik. A feszültségek belsőleg 24V-ra vannak emelve egy szabványos 9VDC tápegységről. A Cali76 FET Compressor kristálytiszta marad bárhol a jelláncban, és képes kezelni a billentyűzetek és a stúdió külső eszközök vonalszintű jeleit. Szüksége van a kompresszorára, hogy megossza a pedálfal és az otthoni stúdió feladatait? Nem probléma! 
  Bízzon a fülében, de bízzon a mérőműszereiben is! A 10 LED-es erősítéscsökkentés-mérő pontos vizuális jelzést ad arról, hogy a pedál mennyit és milyen gyorsan kompresszál. A kompakt, csiszolt rozsdamentes házban elhelyezett és az Egyesült Királyságban prémium minőségű alkatrészekből készült Cali76 FET Compressor a stúdiókompresszió hangzását, sokoldalúságát és kifinomultságát közvetlenül a lábad elé helyezi.  

   

  Origin Effects Cali76 FET Compressor

  Más izgalmas termékeink

  Pigtronix Gloamer


  95.000 Ft

  {stock_text}
  Jackson Audio Blossom


  99.000 Ft

  {stock_text}

  Instagram