További 41 termék További 93 termék További 6 termék További 2 termék További 19 termék További 21 termék További 512 termék További 7 termék További 85 termék
Lovepedal Kalamazoo 2016

Lovepedal Kalamazoo 2016


79.000 Ft

Azonnal átvehető

Technikai paraméterek

overdrive

A Kalamazoo a hagyományokat tiszteletben tartó, mégis új, saját úton járó overdrive pedál. Különlegessége, hogy a hangszínszabályzók a saját treble-booster komponensel sorba van kötve, így a magas tartományok sokkal finomabban kontrollálhatók A korábbi kiadásokhoz képest nagyon a tiszta tartomány, de a Gain fokozat is vége is kijjebb került, de a legszaturáltabb hangok is tisztán, érhetően szólalnak meg.

A Kalamazoo pedál nemcsak a krémes, harmonikusokban gazdag overdrive hangzást adja, hanem a magasak is nagyon finoman, érzékenyen, csilingelően szólalnak meg, de messze maradnak attól, hogy bántónak tűnjön. A TONE szabályzóval vissza tudjuk fogni a magas tartományt, ugyanakkor a GLASS-sal treble booster lép működésbe a mély frekvenciák vágása nélkül.

A Lovepedal termékek mindegyike csúcsalkatrészekből készül elnyűhetetlen, és olyan hangzást nyújt, amelytől legtöbbünknek leesik az álla.

  • Drive, level, tone, glass szabályzók
  • 9-18V egyenarámú táp
  • true bypass

2016-is kivitel, Silver kiadásban, az eredeti kapcsolási tervek szerint megépítve.

Instagram


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/selectguitar/public_html/inc/functions.php on line 2138