További 15 termék További 38 termék További 6 termék További 87 termék További 5 termék További 2 termék További 18 termék További 20 termék További 2 termék További 631 termék További 14 termék További 133 termék
  Lovepedal Kalamazoo 2016

  Lovepedal Kalamazoo 2016


  79.000 Ft

  Azonnal átvehető

  Technikai paraméterek

  overdrive

  A Kalamazoo a hagyományokat tiszteletben tartó, mégis új, saját úton járó overdrive pedál. Különlegessége, hogy a hangszínszabályzók a saját treble-booster komponensel sorba van kötve, így a magas tartományok sokkal finomabban kontrollálhatók A korábbi kiadásokhoz képest nagyon a tiszta tartomány, de a Gain fokozat is vége is kijjebb került, de a legszaturáltabb hangok is tisztán, érhetően szólalnak meg.

  A Kalamazoo pedál nemcsak a krémes, harmonikusokban gazdag overdrive hangzást adja, hanem a magasak is nagyon finoman, érzékenyen, csilingelően szólalnak meg, de messze maradnak attól, hogy bántónak tűnjön. A TONE szabályzóval vissza tudjuk fogni a magas tartományt, ugyanakkor a GLASS-sal treble booster lép működésbe a mély frekvenciák vágása nélkül.

  A Lovepedal termékek mindegyike csúcsalkatrészekből készül elnyűhetetlen, és olyan hangzást nyújt, amelytől legtöbbünknek leesik az álla.

  • Drive, level, tone, glass szabályzók
  • 9-18V egyenarámú táp
  • true bypass

  2016-is kivitel, Silver kiadásban, az eredeti kapcsolási tervek szerint megépítve.

  Más izgalmas termékeink

  GFI System Jonassus


  107.000 Ft

  {stock_text}
  Origin Effects Revival Drive


  213.700 Ft

  {stock_text}
  J. Rockett Blue Note OD


  93.000 Ft

  {stock_text}

  Instagram