További 41 termék További 93 termék További 6 termék További 2 termék További 19 termék További 21 termék További 512 termék További 6 termék További 85 termék
Keeley Katana Mini

Keeley Katana Mini


48.000 Ft

Azonnal átvehető

Technikai paraméterek

booster

A Katana Mini Boost egy JFET alapú előerősítő, amely csodálatos tiszta boosttól a reccsenős overdrive-ig terjed. Egy egyszerű potméterrel adagolhatjuk a "jóságot", de további két belső kapcsolóval is kiválaszthatjuk a saját ízlésünknek megfelelőt: az egyik kapcsolóval még nagyobb erősítésre kapcsolhatunk, a másikkal pedig aktiválhatjuk a magas frekvenciákat levágó áramkört.

A Katana Boost-ot általában a gitárosok annyira szeretik, hogy állandóan bekapcsolva hagyják. Sőt ahogy John Mayer csinálja, akár hármat is egymás után köthetünk :-)

  • - True Bypass
  • - 9V táp
Van-e különbség a normál és a mini Katana Boost között?

Igen van: a booster áramköre ugyanaz a felépítésű, ugyanakkor a normál Katana Boost-ban van egy feszültség-duplázó áromkör, amely a működési tápot 9V-ról 18V-ra emeli. Ez lényegében megnöveli a pedál dinamika tartományát.

Instagram


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/selectguitar/public_html/inc/functions.php on line 2138