További 15 termék További 38 termék További 6 termék További 87 termék További 5 termék További 2 termék További 18 termék További 20 termék További 2 termék További 631 termék További 14 termék További 133 termék
  Keeley Double Tracker 30ms

  Keeley Double Tracker 30ms


  97.000 Ft

  4-8 napon belül átvehető

  Technikai paraméterek

  delay/reverb/chorus

  Talán nem mindenki tudja, hogy a 60-as évek végén az Abbey Road studióban született meg a Double Tracking John Lennon hathatós közreműködésével. A double tracking célja, hogy a gitáros, az énekes vagy más hangszeres nagyobbnak és teljesebbnek hallatszódjon. A Keeley 30ms mindezt biztosítja a studión kívül, próba vagy koncertkörülmények között.

  A pedál használható mono vagy sztereró üzemmódban, ez utóbbi speciális kábel használatával. A double tracking nem más, mint az eredeti gitárjel nagyon kicsi késleltetéssel való megismétlése. Annak érdekében, hogy valóban úgy tűnjön, hogy két külön gitáros játszik a késleltett jelet lehet modulálni, azaz egy picit elhangolni. További lehetőség reverb effekt hozzákeverése, ráadásul a legendás Abbey Road reverb szobájának szimulálásával.

  Sztereó módban az egyik csatorna az eredeti jelet, a másik csatorna az effektezett jelet adja. Így két erősítőt is tudunk meghajtani a valódi sztereó érzet kialakításához.

  Más izgalmas termékeink

  Keeley Halo


  144.100 Ft

  {stock_text}
  Keeley Neutrino V2


  89.000 Ft

  {stock_text}
  Keeley DynoMyRoto


  86.000 Ft

  {stock_text}

  Instagram