További 41 termék További 93 termék További 6 termék További 2 termék További 19 termék További 21 termék További 512 termék További 6 termék További 85 termék
Keeley Double Tracker 30ms

Keeley Double Tracker 30ms


89.000 Ft

Azonnal átvehető

Technikai paraméterek

delay/reverb/chorus

Talán nem mindenki tudja, hogy a 60-as évek végén az Abbey Road studióban született meg a Double Tracking John Lennon hathatós közreműködésével. A double tracking célja, hogy a gitáros, az énekes vagy más hangszeres nagyobbnak és teljesebbnek hallatszódjon. A Keeley 30ms mindezt biztosítja a studión kívül, próba vagy koncertkörülmények között.

A pedál használható mono vagy sztereró üzemmódban, ez utóbbi speciális kábel használatával. A double tracking nem más, mint az eredeti gitárjel nagyon kicsi késleltetéssel való megismétlése. Annak érdekében, hogy valóban úgy tűnjön, hogy két külön gitáros játszik a késleltett jelet lehet modulálni, azaz egy picit elhangolni. További lehetőség reverb effekt hozzákeverése, ráadásul a legendás Abbey Road reverb szobájának szimulálásával.

Sztereó módban az egyik csatorna az eredeti jelet, a másik csatorna az effektezett jelet adja. Így két erősítőt is tudunk meghajtani a valódi sztereó érzet kialakításához.

Más izgalmas termékeink

Instagram


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/selectguitar/public_html/inc/functions.php on line 2138