Keeley Abbey Chamber Verb

Keeley Abbey Chamber Verb


69.000 Ft

Készleten

Technikai paraméterek

reverb

A zenei stúdiók a digitális világ megjelenése előtt természetesen módon állították elő a reverb hangzást. A professzinális studiók rendelkeztek saját kamrákkal, amit kifejezetten reverb sound "előállítására" használták. Elhelyeztek benne egy hangszórót és egy mikrofont és a nyers felvételt a hangszóróval "belőtték" a kamrába a reverb-effektet a mikrofonnal rögzítették.

A világ egyik leghíresebb ilyen reverb kamráját az Abbey Studiosban építették meg, amely 3.5m x 6.5m alapterületű. Robert Keeley és csapata az Abbey Chamber Verb pedálban ennek a kamrának a hangkarakterét adja vissza a gitárosok számára egy egy effektpedál formájában.

A pedál közepén egy háromállású kapcsoló található, amely egy frekvenciaválasztó szűrő. Az Abbey Studiosban is használtak egy szűrőt a reverb effekt finomhangolására. A pedálon a kapcsolóval kiválasztott frekvenciatartományt lehet a "Brillance" potival erősíteni vagy gyengíteni, így a reverb sound egészen precízen hangolható az adott igényhez.

A Pre-delay szabályzóval a reverb effekt késleltetését lehet állítani. A kamra természetéből adódóan van 30ms késletetés, amit akár 150ms is emelhetünk.

A Decay poti a reverb effekt mélységét, a Blend pedig az erdeti jelhez képesti arányát módosítja.

A pedált érdemes a kipróbálni a 30ms Double Tracker effekttel együtt!

Más izgalmas termékeink

Instagram