További 5 termék További 32 termék További 15 termék További 290 termék További 1 termék További 9 termék További 22 termék
Kasléder Yeti on Bass

Kasléder Yeti on Bass


49.000 Ft

Készleten

Technikai paraméterek

bass drive

KONCEPCIÓ:

Amikor egy gitáros meghallja azt a nevet, hogy Big Muff, egyből tudja, hogy miről van szó vagy legalábbis tudja társítani egy bizonyos hangzásvilághoz az ismert szavakat. Ma már a Big Muff pedáloknak nagyon sok fajtája létezik, de alapvetően mindegyik típus ahhoz a bizonyos, jellegzetes Big Muff karakterhez köthető.

A Kasleder Yeti Drive család létrejöttét a korai Big Muff pedálok hangzása inspirálta, viszont egyik Yeti Drive pedál sem szimplán csak egy újabb BM klón, hanem valami teljesen más. Miben más? Hangszínében és a torzítás szövetében. A legtöbb BM pedál hangjára jellemző a nagyon erős mélytartomány és az éles, reszelő magastartomány ellenben a középtartomány hiányával. A Yeti Drive pedálokban a frekvenciatartomány sokkal kiegyenlítettebb, kevesebb a mély és magas tartomány, viszont erősebb a közép. Ezáltal pedálunk szerepe a zenében kevésbé lesz tolakodó, viszont érthetőbb, univerzálisabb, kevésbé agresszív hangot kapunk. Felhasználóbarátabb, sokoldalúbb, kezelhetőbb hangról beszélünk.

A Yeti On Bass pedál a Yeti család kifejezetten basszusgitárosok számára kifejlesztett verziója. A 3 tranzisztorra épülő áramköre izgalmas elrugaszkodás a klasszikus BM áramköröktől. A torzítás szövetét tekintve a Yeti On Bass pedál a legendás, csöves Ampeg basszus erősítők hangzásvilágát hozza, tehát nem higain torzító. Mindenféle stílusban tökéletesen megállja a helyét, hangszertől és erősítőtől függetlenül.


RÉSZLETEK:

VOLUME: az effekt kimeneti hangereje állítható.
TONE: passzív hangszínszabályzó, a magasfrekvenciás hangokat tudod  vele vágni.
SUSTAIN: a torzítás mértékét tudod vele állítani.

TÁPELLÁTÁS: A pedál használható elemről vagy egy normál, Boss szabványú DC 9V-os adapterről. Az áramkör áramfelvétele minimális (pár mA), ezért egy jó tartós elemmel sokáig használható a pedál. A SelectGuitars a VooDoo Lab Pedal Power termékeit ajánlja a zajmentes, megbízható tápellátásért!

Minden Kasleder pedál True Bypass és a legjobb minőségű alkatrészek felhasználásával készül (Alpha pots, Neutrik jacks, Nichicon, Wima, Philips caps, stb.), kompromisszummentes megoldást kínálva ezzel a legigényesebb zenészek számára is.

Kasléder Yeti on Bass

Instagram

UNDEFINED TEMPLATE: plugins / google_analytics_gtag