Kasléder Pelion

Kasléder Pelion


55.000 Ft

Szállítás alatt

Technikai paraméterek

KONCEPCIÓ:


Ez az az overdrive pedál, amire minden gitárosnak szüksége van!
A Pelion overdrive megalkotását az a bizonyos legendás, mítikus pedál ihlette, ami mára már szinte az egyik legkeresettebb overdrive pedál a világon. Fejlesztéskor megtartottuk az eredeti pedál gyors, transzparens karakterét, viszont egy kicsit frissítettünk, nyitottunk rajta. Ezáltal a mai, modernebb erősítőkkel és gitárokkal is tökéletes harmóniában tud működni.
A Gain potival a torzítási szövetek széles palettáján tudunk mozogni, a tökéletes clean boost-tól a medium overdrive szövetig. Azt gondoljuk, hogy minden stílusban megtalálod a megfelelő társat ebben a pedálban. Nem viszi el a gitárod karakterét extrém irányokba, inkább segíti, hagyja érvényesülni a játékot.
Tökéletes választás drive boost-ra, de ha csak egy kicsit meg akarod reccsenteni az erősítőd, szintén a legjobb megoldás lehet. A Pelion a hatalmas headroom-jának köszönhetően inkább egy csöves erősítő hangjához hasonlít, mint egy pedáléhoz, ezáltal 100%-ig természetes marad a karaktere, amit annyira szeretünk és folyamatosan keresünk.
Más pedálokkal is tökéletesen működik együtt, nem lehet vele tévedni!

RÉSZLETEK:

OUTPUT: az effekt hangereje állítható.
TREBLE: a magas frekvenciás tartományt tudjuk szabályozni.
GAIN: gyakorlatilag a teljesen tiszta hangszín és a torzított hangszín között tudunk vele lavírozni, ezzel a torzítás mértékét szabályozni.
TÁPELLÁTÁS: A pedál használható elemről vagy egy normál, Boss szabványú DC 9V-os adapterről, DE csak és kizárólag DC9V-ról(!!!). A DC9V-nál nagyobb feszültség és a fordított polaritás az áramkör tönkremenetelét okozza, ezért ne használd nem megfelelő adapterrel! Az áramkör áramfelvétele minimális (pár mA), ezért egy jó tartós elemmel sokáig használható. A SelectGuitars a VooDoo Lab Pedal Power termékeit ajánlja a zajmentes, megbízható tápellátásért!

Minden Kasleder pedál True Bypass és a legjobb minőségű alkatrészek felhasználásával készül (Alpha pots, Neutrik jacks, Nichicon, Wima, Philips caps, stb.), kompromisszummentes megoldást kínálva ezzel a legigényesebb zenészek számára is.

Más izgalmas termékeink

Instagram