További 38 termék További 6 termék További 88 termék További 5 termék További 2 termék További 18 termék További 21 termék További 628 termék További 16 termék További 119 termék
JHS Moonshine V2

JHS Moonshine V2


91.000 Ft

4-8 napon belül átvehető

Technikai paraméterek

overdrive

Olyan overdrive-ot keresel, amely nem tranpszarens, hanem saját karakterét adja a hangzásodhoz? Akkor a Moonshine V2 biztos, hogy érdekelni fog. A Moonshine V2 overdrive egy egyedi és jelentősen átdolgozott változata a világ leghíresebb overdrive pedáljának, amit egy kis zöld házba építettek. A blues, a rock, az ország, a jazz, és még a hardcore / metal játékosok is megtalálhatják benne azt az eszközt, amivel a egyedülálló közép/ mély torzítást tudnak kialakítani.

A V2 verzió a klasszikus háromgomb szabályzó mellé egy negyedik "Clean" potit is kapott, amivel az eredi tiszta jelet lehet visszakeverni a torzított jel mellé. Ezen felül a kétállású kapcsolóval választhatunk: a low-gain állásban az erősítőkre jellemző finom crunchos torzítást kapunk, sőt alacsony gain állásban akár boosterként is használhatunk. A másik állásban a túlvezérelt-szaturált erősítő torzításához hasonló hangokat tekerhetünk ki. 

Más izgalmas termékeink

JHS 3 Series Screamer


49.000 Ft

{stock_text}
JHS PG-14


96.600 Ft

{stock_text}
JHS Sweet Tea V3


150.000 Ft

{stock_text}

Instagram