További 3 termék További 29 termék További 15 termék További 263 termék További 9 termék További 1 termék További 18 termék
JHS Moonshine V2

JHS Moonshine V2


76.000 Ft

Készleten

Technikai paraméterek

overdrive

Olyan overdrive-ot keresel, amely nem tranpszarens, hanem saját karakterét adja a hangzásodhoz? Akkor a Moonshine V2 biztos, hogy érdekelni fog. A Moonshine V2 overdrive egy egyedi és jelentősen átdolgozott változata a világ leghíresebb overdrive pedáljának, amit egy kis zöld házba építettek. A blues, a rock, az ország, a jazz, és még a hardcore / metal játékosok is megtalálhatják benne azt az eszközt, amivel a egyedülálló közép/ mély torzítást tudnak kialakítani.

A V2 verzió a klasszikus háromgomb szabályzó mellé egy negyedik "Clean" potit is kapott, amivel az eredi tiszta jelet lehet visszakeverni a torzított jel mellé. Ezen felül a kétállású kapcsolóval választhatunk: a low-gain állásban az erősítőkre jellemző finom crunchos torzítást kapunk, sőt alacsony gain állásban akár boosterként is használhatunk. A másik állásban a túlvezérelt-szaturált erősítő torzításához hasonló hangokat tekerhetünk ki. 

Más izgalmas termékeink

JHS The Kilt V2

{original_price}
76.000 Ft

JHS Double Barrel V4

{original_price}
113.000 Ft

JHS Bonsai

{original_price}
86.000 Ft

Instagram