További 3 termék További 29 termék További 15 termék További 263 termék További 9 termék További 1 termék További 18 termék
Fulltone Plimsoul

Fulltone Plimsoul


59.000 Ft

Készleten

Technikai paraméterek

distortion

A overdrive/torzító pedálok kínálata választás elé állítja a gitárosokat. Vagy kicsit reccsenős, enyhén kompresszáló blues-os hangzású pedál, vagy a erősebben vágó torzító pedál között kell dönteni. Eddig.

A Fulltone Plimsoul pedálja egyedi, két gain-lépcsős áramköre rendkívül hűen adja vissza a csöves erősítők hangzását és "érzését is, minden kis finomságával és komplexitásával együtt. A Plimsoulban benne van finom blues-os overdrive és határozott, crunchos, brit-típusú torzító is. És ezt nem csak hallani lehet, hanem egy piros led segítségével érzékelni is. A LED fényereje jelzi, hogy mennyire keményen torzítja a pedál a jelet.

A pedál még a OCD-t is meghazudtolóan dinamikus, puhább pengetéssel vagy a gitár hangerőszabályzójával gyönyörű tiszta hangot tudunk produkálni. Sokan kérdezik, hogy akkor mégis mi a különbség az OCD és a Plimsoul között. Nos az OCD nagyon egyenes EQ-val rendelkezik, a Plimsoul ezzel szemben komoly közép/alsó-közép tartományokat emeli ki.

Scott Henderson, Michael Lanfau és Peter Frampton is elismerően nyilatkoznak a pedálról. 

Más izgalmas termékeink

Fulltone Mas Malo

{original_price}
56.000 Ft

Keeley Filaments

{original_price}
76.000 Ft

Keeley DS-9

{original_price}
60.000 Ft

Instagram