További 15 termék További 38 termék További 6 termék További 87 termék További 5 termék További 2 termék További 18 termék További 20 termék További 2 termék További 631 termék További 14 termék További 133 termék
  Earthquaker Devices Time Shadows

  Earthquaker Devices Time Shadows


  91.000 Ft

  Azonnal átvehető

  Technikai paraméterek

  magyar fordítás helyett a termék hivatalos angol neve:

  Subharmonic Multi-Delay Resonator

  Csak 1000 darab készül.

  A legújabb EarthQuaker Device valójában ugyanaz, mint a legújabb Death By Audio eszköz. Ez az új pedál egy közös együttműködés, amiben az egyedi hangzásélményeiket olvasztják tudatodba.
   
  A bal oldali kapcsolóval a Time Shadows vezérlők teljesen az EarthQuaker Devices rezidens zsenijének, Jamie Stillmannak az agyszüleménye. Ha a kapcsolót jobbra fordítod, akkor a Death By Audio őrültjének, Oliver Ackermann-nak a fejébe kerülsz, aki alig kapaszkodik a valóságba.
   
  Mindkét hangzás vadul különbözik egymástól, mégis tökéletesen megtervezett harmóniában osztoznak, hogy teljesen kiegészítsék egymást, és minden zenei stílushoz és műfajhoz alkalmasak legyenek. Az EarthQuaker Devices oldala bármit is játszol, azt egy jazz űrbazooka hangzásává változtatja! Ez egy hangmagasság-morfózott fuzz delay szűrő, annyi egyediséggel, hogy valósággal megfélemlít. Fogja a bemeneti jelet, kifújja a digitális torzítás erejével, összekeveri egy polifonikus szuboktávval, betáplálja egy delaybe, majd kiköpi egy erősen rezonáns burkológörbe-vezérelt aluláteresztő szűrőbe. A Death By Audio oldala egy multi-delay szűrő remorfinátor, amely a jeges csillogástól a kozmikus űrbarlangok pattogó ismétlődéséig terjed. 
   
  A kettő között mindened meglesz, amire szükséged lehet az agyak megtöréséhez és a monotónia elpusztításához!

  Más izgalmas termékeink

  Instagram