További 3 termék További 29 termék További 15 termék További 263 termék További 9 termék További 1 termék További 18 termék
Catalinbread Talisman

Catalinbread Talisman


77.000 Ft

Készleten

Technikai paraméterek

plate reverb

A 70-es években kezdett elterjedni a plate reverb használata. A plate reverb nem más mint egy franciaágy méretű fémlemez, melynek rezgés reverb hatást eredményez. A Pink Floyd Dark Side of the Moon felvételei során kizárólag plate reverb-et használtak. A plate reverb rendkívül természetes térhatást, mélységet és vastagságot add a hanghoz, anélkül, hogy durván beleavatkozna a jelbe. Még rendkívüli méretei ellenére is kedvelt eszköz vot, hiszen még így is sokkal  kisebb, mint egy hasonló hatást keltő terem.

A Catalinbread Talisman pedáljához pedig még egy szobányi helyre sincs szükség, hiszen a plate reverb effektet egy pedál formájában biztosítja. A hagyományos reverb paraméterek mellett a studióban megszokott PRE-DELAY potmétert is kapott, amellyel a reverb effektet akár 100ms-al is késleltetni tudjuk, valamint egy HIGH-PASS szűrő is helyet kapott. Ez utóbbival a mély tartományokat tudjuk kiszűrni az effektezett jelből.

A Catalinbread Talisman effektje a gyártótól megszokott, igen magas minőségű pedáljai közé illeszkedik. A piacon egyben hiánypótlói, hiszen jó minőségű, pedálformátumú plate reverb nincs a piacon.

Más izgalmas termékeink

Keeley Memphis Sun

{original_price}
70.000 Ft

JHS Spring Tank Reverb

{original_price}
66.000 Ft

Earthquaker Devices Transmisser

{original_price}
86.000 Ft

Instagram