További 38 termék További 92 termék További 8 termék További 2 termék További 18 termék További 21 termék További 538 termék További 1 termék További 98 termék
Catalinbread Naga Viper

Catalinbread Naga Viper


77.000 Ft

Azonnal átvehető

Technikai paraméterek

Treble Booster pedál

 

A Naga Viper a Dallas Rangemaster hagyományait követő treble booster. A Rangemastert többek között Tonny Iommy, Brian May és Marc Bolan tette híressé. Bár ők nagyon különböző stílusú zenét játszanak, közös bennük az, hogy az alapjában túlvezérelt erősítőt tovább boostolják, amivel felharmonikusokban gazdag hangzást érnek el.

Boostert használhatunk az effektláncunk végén hangerőkiemelkésre, de lehet az elején is (torzító előtt) a "gain boost" -ra szólókiemelésnél. Ilyenkor viszont sajnos a hangerőérzet nem lesz jelentősen nagyobb, csak a drive.

A Naga Viper kiválóan vizsgázott mint univerzális boosterünk - akár az effekt előtt is treble-boosterként képes vastagítani és átütővé tenni a hangot (Range) , emelve a gaint (Boost) és nem utolsó sorban a (Heat) potijával tovább emeli a hang kompresszált, meginduló érzetét egy brutál szólóhoz. Végtelen lehetőségek a viperától;)

A SelectGuitars a VooDoo Lab tápegységeit ajánlja.

Más izgalmas termékeink

Fortin Blade Blackout


121.000 Ft

{stock_text}
Walrus Audio Emissary


81.000 Ft

{stock_text}
J. Rockett Archer Clean


95.000 Ft

{stock_text}

Instagram