További 3 termék További 29 termék További 15 termék További 263 termék További 9 termék További 1 termék További 18 termék
Catalinbread Katzenkönig

Catalinbread Katzenkönig


63.000 Ft

Készleten

Technikai paraméterek

distortion / fuzz

A Katzenkönig, azaz magyarul a Kacor Király, egy Rat torzító és egy Tonebender fuzz házasítása. A pedál úgy énekel, mint egy fuzz, de feszes mint egy distortion. Szereti a humbuckert és a single coilt is. Szereti a tiszta és a torzított erősítőt is.

A pedál négy szabályzójával széles tartományban kereshetjük meg a saját hangzásunkat. Az Input a bemeneti jel érzékenységét állítja, magas jelű pickupoknál érdemes alacsony állásban tartani, és fordítva. A Gain a második fokozat erősségét állítja, amely nem szokványos módon a negatív visszacsatolási körben van. A paraméter teljes skáláján jól használható hangokat ad. A Filter egyfajta hangszínszabályzó a krémes hangtól a fényesig. A saját erősítő/gitár párosodhoz gyorsan meg fogod vele találni a legjobb beállítást. A Volume a kimeneti jelszint. A Katzenkönig még alacsony állásban is élvezetes hangot nyújt, így nem kell feltétlen megsüketülni a jó soundhoz.

9V-os tápról vagy elemmel üzemeltethető, true bypass. Kézzel készítik Oregonban.

Más izgalmas termékeink

Catalinbread SFT

{original_price}
67.000 Ft

Catalinbread Octapussy

{original_price}
67.000 Ft

Catalinbread Royal Albert Hall

{original_price}
70.000 Ft

Instagram