Catalinbread Dirty Little Secret

Catalinbread Dirty Little Secret


67.000 Ft

Készleten

Technikai paraméterek

Immáron harmadik verzióját éli meg a Catalinbread legsikeresebb pedálja. A Dirty Little Secret jól megérdemelt sikerét az ős Marshall éra hangzásvilágának hű tolmácsakén szerezte. Príma dinamikával rendelkezik, a gitár hangerő szabályzójával tisztul, vagy a pengetésed erejétől függően közepes crunchtól akár teljes torzításig mindenre képes. Színpadon, és a hálószobában is.

A Mk III legfontosabb újításai:

"Super Lead" és "Super Bass" kapcsoló (házon belül)
Magas, közép, mély szabályzók
Presence szabályzó (házon belül)
A "Super Lead" állásban megnövelt gain tartománnyal rendelkezik, így a klasszikus plexitől  a JCM800-on túlmutató nyers és nyitott hangzásig sokmindent ki lehet csikarni belőle. Kifejezetten a humbuckeres gitárokra tervezve a tisztától a torzítottig, minden kéznyújtásnyira.

 

A "Super Bass" állásban a Marshall Super Bass (a JTM45 és JTM50/100 erősítőkhöz nagyon hasonló típus) előerősítési stuktúráját kapjuk vissza. Ebben a módusban találjuk meg azt az igazi köztes hangot, amely már nem tiszta, de még nem is torz, ahogyan a régi csöves erősítők szóltak. Sőt tegyél egy fuzz-face típusú pedált a DLS elé, kapcsolj SB módba, na persze szükséged lesz még egy Stratocasterre is, és máris utazhatsz egy csodálatos világba.

Egyéb paraméterek:

Elem vagy 9-18v táp
True Bypass
6mA fogyasztás
A SelectGuitars a VooDoo Lab tápegységeit ajánlja.

Catalinbread Dirty Little Secret

Más izgalmas termékeink

Instagram