További 15 termék További 38 termék További 6 termék További 72 termék További 5 termék További 2 termék További 18 termék További 20 termék További 2 termék További 7 termék További 670 termék További 12 termék További 134 termék
   Benson Germanium Preamp

   Benson Germanium Preamp


   127.000 Ft

   Azonnal átvehető

   Technikai paraméterek

   Ez a pedál az immár híres amp-in-a-box Preamp pedálunkon alapul, egy fontos változtatással: az első FET tranzisztort egy germánium erősítőfokozatra cseréltük - ezt a szervó-előfeszítésű Germanium Boost pedálunkról loptuk, amely ideális sokoldalú erősítőfokozatnak, mivel megbízhatóan germánium tonalitást kölcsönöz, többnyire nem törődik a hőmérséklettel, és nem befolyásolja a frekvenciaválaszt. Az eredmény a zászlóshajó pedálunk alternatív univerzumba helyezett változata, amely összeházasítja a germánium összehasonlíthatatlan érzetét az előerősítő pedál gondos kiegyenlítő és hangszínszabályzó szabályzóival. 
    
   Az eredmény egy kissé alacsonyabb erősítésű, de gazdagabb hangzású és érzésű overdrive/boost/fuzz/whatever, amit nagyon, nagyon szeretünk. Reméljük, hogy tetszik!
    
   Vigyázat! A germánium 120 Farenheit fokon (mint egy nagyon forró színpad) leállítja a zene átadását.
    
   Teljesítményigény: 9VDC Boss stílusú adapter vagy akkumulátor 50ma
   Benson Germanium Preamp

   Más izgalmas termékeink

   Victory Amps The Jack V4 Preamp
   -34%

   142 Ft
   142.000 Ft

   {stock_text}
   Victory Amps Sheriff V4 Preamp
   -34%

   142 Ft
   142.000 Ft

   {stock_text}
   Alexander Pedals The Riff


   85.000 Ft

   {stock_text}

   Instagram