További 15 termék További 38 termék További 6 termék További 87 termék További 5 termék További 2 termék További 18 termék További 20 termék További 2 termék További 631 termék További 14 termék További 133 termék

  A KEPMA akusztikus gitárokról

    

    

   Jack Peng és Kevin Liu általános iskola óta ismerik egymást, és a legegyszerűbb hangszereken tanultak gitározni, amiket megengedhettek maguknak Mindketten gépészmérnöknek tanultak az egyetemen, és a diploma megszerzése után elhatározták, hogy együtt dolgoznak majd olyan gyártási technikák és eljárások kifejlesztésén, amelyekkel a világ legjobb hangszereit lehet előállítani! Korábban OEM gitárgyárakban dolgozva első kézből látták, hogy az importált gitárok többsége nem szól túl jól, és elkészült gitárokon nem öröm játszani. Tanúi voltak a minőség, a kivitelezés, a hangzás és a játszhatóság következetlenségének. De tudták, hogy van más megoldás is. Egy jobb út.

   2009-ben, néhány barátjuk induló finanszírozásával megszületett a KEPMA Guitars. Jack és Kevin csúcstechnológiás CNC gépekbe fektetett be, hogy kivághassák, marhassák és elkészíthessék az első gitártervezésük, a Plytone EDC konzisztens alkatrészeit.A Kepma minőségének híre gyorsan elterjedt az egész országban, és 2015-re a Kepma lett az első számú akusztikus gitármárka egész Kínában! Egy közel 1,4 milliárd fős országban ez nem kis teljesítmény. 

   A Kepma Plytone sorozat kínai sikerei alapján Jack és Kevin a prémium szegmensben is elkezdtek gitárokat gyártani. Míg a legtöbb gyártó "spórolási" versenyben vesz részt, ők lehetőséget láttak arra, hogy kielégítsék a komoly gitárosokat is, akik igazi hangszert keresnek: olyan gitárt, amely a prémium gyártók összes építési és hangszínbeli tulajdonságaival rendelkezik, de tömeggyártási áron.A projekt új, páratlan szintre emelte a gyártásukat, minden eddiginél precízebb automatizálással és robotikával, beleértve a saját gyártású, kifejezetten az új építési módszerekhez és specifikációkhoz épített egyedi gépeket. 

   Számítógépes precizitás a legmagasabb igények kielégítésére... PLEK technológia az optimális síkolás érdekében... 0,001" tűréshatár... CNC megmunkált nyakak kettős szénszálas rudakkal és kétirányú truss roddal... 300 óra rezgés a mesterséges öregedésért és a vintage hangzásért egyenesen a tokból... Új-zélandi abalone; Cites minősítésű alaszkai sitka lucfenyő, afrikai ébenfa és indiai rózsafa... GraphTech Labs anyák és nyergek, L.R. Baggs és Double Acoustics előerősítők, Elixir és D'Addario húrok, TKL tokok... 

   Ha Kepma gitárt vásárolsz, olyan hangszert kapsz, amely minőségben, hangzásban, játszhatóságban és felépítésben a világ legdrágább márkáival vetekszik, páratlan áron. Vedd a kezedbe egy Kepma-t, és a képzeleted szabadjára engedi a fantáziádat. High-end, minőségi ihletésű hangszerek - ez a Kepma különbség. Most már tudod.

    

   Videó a KEPMA gyárról

    

   Első fecskék