További 3 termék További 22 termék További 171 termék További 3 termék További 3 termék További 14 termék
  Lovepedal Babyface Tremolo

  Lovepedal Babyface Tremolo

  45.000 Ft

  Készleten

  Technikai paraméterek

  tremolo pedál

  A Babyface Tremolo egy teljes-értékű tremolo pedál, mini formátumban.  A pedálon lévő kapcsolóval három különböző hullámforma közül tudunk választani. A tremolo sebességét a nagyon lassútól a nagyon gyorsig állítható, a legtöbb modern tremolo pedálhoz képest sokkal szélesebb tartományban. A házon belül lévő hangerőszabályzóval ki tudjuk egyenlíteni a termolo effekt hangerejét, ugyanis az effekt mivoltából fakadóan a hangerő ingadozás hangerő csökkenés érzetét kelti.

  A kapcsoló bal oldali állásában a pedál a régi blackface/brownface erősítők világába visz vissza. Az egy szinuszos hullámforma, amely nagyon kerek, kifinomult tremolo effektet eredményez.

  Középső állásban fűrészfog formában történik a hangerő ingadozás, ami a négyszögjel és a szinus forma egyfajta keveréke.

  A jobb állás tiszta négyszögjel. Legélvezetesebb  fuzz-zal, vagy overdrive-al, torzítóval együtt, így a kemény, szögletes hangzást érhetünk el.

  A pedálon belül a hangerő mellett az effekt mélységét is tudjuk állítani, ami tulajdonképpen a tiszta és az effektezett jel keverési arányát jelenti.

  A pedál kapcsolója true bypass, és 9V tápellátást igényel.

  Más izgalmas termékeink

  Instagram