További 3 termék További 22 termék További 171 termék További 3 termék További 3 termék További 14 termék
  Lovepedal AMP11

  Lovepedal AMP11

  83.000 Ft

  Készleten

  Technikai paraméterek

  overdrive + booster

  A csöves erősítők vastag hangzását rendkívül természetes módon visszaadó drive pedál. Külön szabályzót kapott a mély tartomány, ezen kívül kapott még egy Tone szabályzót, valamint egy független Boost részt. Így egy pedálban rendelkezésre ár a ritmusgitározáshoz szükséges karcos hang, valamint a szólókhoz szükséges éneklő/sikító kiemelés.

  Páratlan hangzás, a megszokott Lovepedal minőségben. Limitált készlet, a gyártással leállt a Lovepedal. Várhatóan ebből is egy klasszikus darab lesz.

  18V-ról is üzemeltethető, aki még nagyobb headroomot akar kihozni a pedálból.

  "Ez a pedál nagyon bejött, irgalmatlan dinamikus, és ráaduásul befér a pedálboardba, elmegy normál táppal és 2 pedál egyben. A boostja bármilyen hanggal jó akár ki sem kell kapcsolni soha, a drive meg a finomtól a durváig akár csak pengetés dinamikától függően. A basszus és a tone potival meg a Telecasterem első illetve hátsó pickujához is azonnal igazodni lehet és nem búgja el a mélyeket. Nagyon ütős ,az tuti veri az összes eddigi drive pedálom magasan. Eddig hiányoztak a Claptonos, Mayeres finom szólóhangok hát most megérkeztek."

  Más izgalmas termékeink

  Instagram