További 3 termék További 22 termék További 171 termék További 3 termék További 3 termék További 14 termék
  Kasléder Bass Boy OD

  Kasléder Bass Boy OD

  49.000 Ft

  Készleten

  Technikai paraméterek

  overdrive

   

  KONCEPCIÓ:  Klasszikus, vintage hangú basszus overdrive pedál. A legendás Tube Screamer pedálok karakterének továbbgondolt, frissebb változata, kifejezetten basszusgitárosok számára tervezve.

  A Drive potméter széles spektrumban való szabályozása lehetővé teszi, hogy pedálunk a clean booster-től a folyékonyabb, természetesen kompresszált soft distortion funkcióig sok mindenre használható legyen. Nem higain torzítóról van szó, a félvezetős basszusgitár erősítők overdrive csatornájának jellegzetes textúráját hozza.

  Tökéletesen illeszkedik minden zenei stílushoz a finomabb, melegebb tónusú jazz-től egészen a nagyobb torzítású, modernebb metál zenékig. Mindegy, hogy aktív vagy passzív basszusgitárral használod, garantáltan gyorsan meg fogod találni a megfelelő beállítást

  A Bass Boy pedál torzításának jellegzetes szövetét egy nagyon ritka, különleges diódapár és egy LED pár kombinációjának köszönheti. Ez a kombináció teszi lehetővé a viszonylag sűrű, folyékony, gyors, de mégis áttetsző, karakteres, érthető torzítási szövetet. Jól reagál más pedálokra is. Ha boost-olsz vele, épp csak azt a kis pluszt teszi hozzá a hangzásodhoz, amire szükséged van, nem mossa szét a basszusgitárod karakterét.

  A másik varázslat ebben a pedálban a 2 sávos hangszínszabályzó áramkör. Mindkét hangszínszabályzó potméterrel külön-külön vágni és emelni is tudjuk a két frekvenciatartományt, sokoldalúbbá téve így pedálunkat pl. egy TS áramkörhöz képest.
   

  RÉSZLETEK:  VOLUME: az effekt kimeneti hangereje állítható.
  DRIVE: a torzítás mennyiségét tudod állítani.
  TREBLE: maximálisan 15dB-es emelés vagy vágás érhető el a magas frekvenciás tartományban.
  BASS: maximálisan 15dB-es emelés vagy vágás érhető el a mély frekvenciás tartományban.

  TÁPELLÁTÁS: A pedál használható elemről vagy egy normál, Boss szabványú DC 9V-os adapterről. Az áramkör áramfelvétele minimális (pár mA), ezért egy jó tartós elemmel sokáig használható a pedál.

  Minden Kasleder pedál True Bypass és a legjobb minőségű alkatrészek felhasználásával készül (Alpha pots, Neutrik jacks, Nichicon, Wima, Philips caps, stb.), kompromisszummentes megoldást kínálva ezzel a legigényesebb zenészek számára is.

  Más izgalmas termékeink

  Instagram